Wat is footgolf?

In 2009 is er een nieuwe sport ontstaan, FOOTGOLF oftewel voetgolf!

De chique entourage van een golfbaan, waar je de holes niet bespeelt met je golfclub, maar met je voeten en een voetbal. Op de golfbaan liggen de holes al voor je klaar met een diameter van maar liefst 53cm! Op het NK Footgolf, wat in het najaar van 2009 voor het eerst werd gehouden, is al gebleken dat de sport niet zo gemakkelijk is als je denkt. Het vergt veel inzicht en precisie.

Maar eenmaal die Goal-in-One gemaakt, dan heb je de smaak te pakken. Footgolf kan beoefend worden door jong en oud, man of vrouw, wel of geen voetbalervaring! Moet je het niet meer hebben van je snelheid, dan sleept je traptechniek je er doorheen. Het beste van beide sporten word gecombineerd: een grasmat wat erbij ligt als een biljartlaken, fantastische ligging, wedstrijdelement, concentratie, inzicht en balgevoel! Kennismaking met footgolf wordt u aangeboden in de vorm van footgolf clinics, footgolf rondes en footgolf evenementen zoals toernooien en wedstrijden.

Team-, vrijgezellen-, vrienden-, groepsuitjes

footgolfDe clinics worden gegeven vanaf 5 personen. De duur van deze footgolf clinics is ongeveer 2 uur. In deze 2 uur loopt u de holes onder leiding van een profvoetballer. Voor de wat meer ervaren voetballer of footgolfer kunnen wij de clinic aanpassen en u de ruimte geven om zelf wat meer holes te lopen! U wordt ontvangen met koffie, u krijgt een korte uitleg over footgolf, de footgolf regels, warming up, trap technieken en tot slot loopt u wat holes want iedereen wil natuurlijk ook daadwerkelijk een goal in one maken!

 

 

 

Bedrijven

Wij zijn in staat leuke/leerzame arrangementen voor bedrijven te organiseren. Dit kan zijn een vergaderarrangement, een teambuildingsdag met uw 25 medewerkers , maar het kan ook een professionele bedrijfs- dag zijn met uw 600 medewerkers! Ook een gecombineerd pakket met een professionele managementtrainer behoort tot de mogelijkheden. Vraag vrijblijvend uw offerte op maat aan.

Voor de footgolf kids

Een uitje met uw F-jes van uw plaatselijke voetbalclub, de puppies en minies van de hockeyclub of gewoon een gezellig kinderfeestje?

Neem contact met ons op en informeer naar het speciale ‘kinder’ tarief.